ضربه تلگرام به اقتصاد ملی و معیشت مردم
دکتر یدالله جوانی/تلگرام یک پیامرسان خارجی با قابلیت فراوان و ظرفیت بالا در داخل ایران است. این شبکه اجتماعی و پیامرسان، برخلاف ظاهرش که بهترین شکل کمک به کاربران برای برقراری ارتباط با یکدیگر را تداعی میکند، در ذاتش انواع تهدیدات علیه ملت ایران وجود دارد. زیرساختها و مدیریت تلگرام در خارج از کشور بوده و در پشت صحنه آن هم، سرویسهای جاسوسی آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی از دولتهای اروپایی قرار دارند. دولتها و رسانههای غربی با ادعای دروغین کمک و دفاع از جریان آزاد اطلاعات در ایران، ضربه زدن به منافع ملی ایرانیان را با تمام توان دنبال میکنند.
آمریکاییها بارها از جنگ اقتصادی علیه ملت ایران سخن گفتهاند، به زعم خود تلاش میکنند با فلج کردن اقتصاد ملی و تحت فشار قرار دادن فضای کسب و کار و معیشت مردم، مقاومت ایرانیان در برابر نظام سلطه را در هم شکسته، سلطه خود بر ایران زمین را بازیابند. آنان برای دستیابی به این هدف راهبردی، از همه ابزارها، شیوهها و روشهای ممکن بهره میگیرند. به اعتقاد کارشناسان و بر اساس اطلاعات و اسناد مستحکم موجود، تلگرام یکی از ابزارهای مهم و در اختیار نظام سلطه، برای ضربه زدن به اقتصاد ایران است. به عبارت دیگر، تلگرام برخلاف ظاهر و ادعای کمک به پیامرسانی و جریان آزاد اطلاعات، وارد حوزه اقتصاد، فضای کسب و کار و معیشت مردم ایران شده است.
پول اینترنتی و ارز دیجیتالی رمزگذاری شده در تلگرام با عنوان «گرام»، از تلاشهای گسترده و برنامهریزی شده، برای ایجاد یک شبکه پولی در فضای مجازی حکایت میکند؛ شبکهای که خارج از حوزه حاکمیت ملی، مدیریت اقتصادی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی است. این شبکه اقتصادی دیجیتال، با کارویژه نظام بانکی (نظام دریافت و پرداخت)، تلگرام را از ماهیت اصلی به مثابه یک شبکه اجتماعی و پیامرسان دور ساخته، به یک مافیای اقتصادی با تمرکز بر اهدافی چون؛ ضربه به ثروت ملی، کاهش ارزش پول ملی و خارج کردن ارز از ایران تبدیل کرده است. خسارت این شبکه مالی در فضای مجازی به اقتصاد ملی و مردم ایران، به دلیل خارج بودن از کنترل و نظارت نهادهای حاکمیتی و نظام پولی کشور، چه بسا بسیار بیشتر از ضربهای باشد که مؤسسات مالی و اعتباری غیر مجاز در سالهای اخیر وارد کردند.
براساس دادههای منتشر شده از سوی خود تلگرام؛ میتوان گفت، این شبکه به ظاهر پیامرسان با تعریف پول دیجیتال با نام «گرام»، یک نظام بانکی(با قابلیت دریافت و پرداخت) جدای از بانک مرکزی را در کشور ایجاد کرده، در حالی که هیچ تعهد حقوقی به شرکتها، بنگاههای اقتصادی و مردم ندارد. متأسفانه تاکنون از طریق اقدامات این شبکه مالی مافیایی، علاوه بر وارد شدن ضربه بر ارزش پول ملی، میلیاردها دلار ارز از کشور خارج شده است. به دلیل همین خسارتهای تلگرام که نوعی تهدید جدی علیه اقتصادهای ملی به شمار میآید؛ بسیاری از دولتها، دامنه فعالیت این پیامرسان را در داخل کشور خود محدود کردهاند. در ایران با وجود هشدارهای پی در پی رهبر معظم انقلاب، به دلیل غلبه و ترجیح منافع سیاسی جریانی بر منافع ملی، اکنون تلگرام با برخورداری از دهها میلیون کاربر ایرانی، به یک سلطه انحصاری بینظیر در حوزه پیامرسانی دست یافته است. با توجه به این واقعیت تلخ و دردناک، برای جلوگیری از خسارتهای بیشتر به اقتصاد ملی و معیشت مردم، عقل حکم میکند که هر چه سریعتر این شرایط و وضعیت به نفع ملت تغییر کند. اصلیترین و مهمترین راهبرد و اقدام عملی در این راستا، شکستن سلطه انحصاری تلگرام، از طریق تقویت پیامرسانهای داخلی است. برخلاف تصور عدهای که ظرفیتها و قابلیتهای داخلی را باور ندارند، این مهم در پرتو عزم و اراده جهادی و روحیه انقلابی مردم و مسئولان دستیافتنی است.
در این مسیر با اجماع ملی و همسویی مردم و مسئولان، مـیتوان گامهای بلندی را به جلو برداشت و برگ زرین دیگری را بر افتخارات ملت، در چهلمین سال انقلاب اسلامی افزود.
برای تحقق این امر مهم و سرنوشتساز، مسئولان باید با درک شرایط و نقشههای دشمن برای زمینگیر کردن ملت ایران، با تمام توان تقویت پیامرسانهای داخلی را در اولویت قرار دهند، مردم هم با اطمینانخاطر از جهات مختلف، به استقبال پیامرسانهای داخلی بروند. البته ممکن است در ابتدای مسیر همانند هر کار دیگری، به دلیل محدود بودن ظرفیتها، برخی از ارتباطات با کندی انجام گیرد، لکن تردیدی وجود ندارد که در پرتو اندکی صبر و حوصله، آیندهای درخشان رقم خواهد خورد. آیندهای که پیامرسانهای داخلی به مثابه یک محصول و کالای تمامعیار ایرانی، آن هم در سال «حمایت از کالای ایرانی»، ظرفیتی به مراتب بیش از جمعیت 80 میلیونی کشور پیدا خواهند کرد. شاید عدهای به هر دلیلی باور نکنند و قبول نداشته باشند، اما نگارنده بر این اعتقاد است که، همان جوانان پر استعداد و با نشاطی که ایران را، وارد باشگاههای هستهای، موشکی، فضایی و غیره کردند، اکنون این توانایی را دارند و به زودی و در همین چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، شاهد خواهیم بود که در پرتو کار و تلاش شبانهروزی آنان، ایران در مرز و لبه دانش و فناوری ارتباطات قرار خواهد گرفت.
رفتار هوشمندانه و صبورانه مردم در این مسیر، سرعت دستیابی به این افتخار را دو چندان خواهد کرد. به یقین دشمنان آگاه و بعضاًً ناآگاهان و مغرضان داخلی، بر سر راه این حرکت، موانعی را ایجاد خواهند کرد. اما این اطمینان قلبی وجود دارد که، جوانان غیور، مؤمن و انقلابی، همانطور که با عبور از موانع بسیار، ایران اسلامی را صاحب 20 هزار دستگاه سانتریفیوژ کرده و به دانش و فناوری سوخت 20 درصد دست یافتند، اینک کشورشان را صاحب پیامرسانهای داخلی و بومی با ظرفیت یکصد میلیونی کنند.
دریافت نسخه پی دی اف |
دریافت نسخه متنی |
سلام علیکم.خدا قوت . کارتان خوب است.نشریات به راحتی قابل دریافت است.الله یارتان باد